Pull & Bear opent in Amsterdam

Modeconcern Inditex trekt met zijn formule Pull & Bear in het Amsterdamse Rokin Plaza. De winkel aan de Kalverstraat/Rokin opent naar verwachting in het tweede kwartaal van 2014 zijn deuren.

Rokin Plaza, dat momenteel wordt herontwikkeld, heeft alle zesduizend vierkante winkelmeters nu verhuurd, meldt PropertyNL. Eerder werd al bekend dat Forever 21 zijn eerste Nederlandse modewinkel in het pand opent.

Pull & Bear heeft in Nederland al vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg, terwijl ook een winkel in Utrecht op de planning staat. Wereldwijd beschikt het zusje van onder meer Zara en Bershka over bijna achthonderd winkels in 67 landen.

Inditex maakte eerder tegenover RetailNews melding van een 'agressieve expansie'-strategie in ons land. Deze maand opende onder meer al een Bershka-winkel in Eindhoven, terwijl ook de vergrote Zara-vestiging in de Amsterdamse Kalverstraat weer open ging. Aan het eind van dit jaar verhuist de Haagse Zara tevens naar een grotere locatie in die stad, waarna het oude pand door Bershka wordt ingenomen.

Inditex beschikt op dit moment over 44 Nederlandse winkels: 26 van Zara, drie van Zara Home, elf van Bershka, vier van Pull & Bear en drie van Massimo Dutti.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!