Bol.com opent virtuele stationswinkel

Bol.com heeft in samenwerking met NS een virtuele winkel geopend op station Utrecht Centraal. De winkel bestaat uit een speciaal opgebouwde wand met foto's van cadeaus voor de feestdagen, vertelt een woordvoerder aan RetailNews. Reizigers kunnen de bijbehorende QR-codes scannen met hun smartphone, waarna ze naar de webwinkel van bol.com worden geleid.

NS wil met de virtuele winkel inspelen op 'de behoefte van de reiziger om snel en eenvoudig inkopen te doen', stelt de woordvoerder. De bestelde cadeaus worden de volgende dag thuisbezorgd of kunnen van maandag tot en met zaterdag bij de AH to go-vestiging op Utrecht Centraal worden afgehaald. De virtuele winkel blijft in ieder geval tot 28 december geopend.

De opening van de virtuele winkel op Utrecht Centraal is onderdeel van de poging van NS om twintig stations in kerstsfeer te brengen. Daarvoor zijn onder meer winkels feestelijk versierd en hun aanbod verruimd met een kerstassortiment.

Bol.com opende afgelopen zomer al een zogenoemde vakantiewinkel op metrostation Rotterdam Centraal. Reizigers konden daar op een muur van achttien meter lang shoppen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!