Winkeliers Zwolle lanceren gezamenlijke app

Winkeliers in Zwolle hebben een app geïntroduceerd, waarin alle 250 winkels uit de binnenstad te vinden zijn. Op deze manier hopen de ondernemers de toenemende concurrentie van internetwinkels het hoofd te bieden.

“Klanten kunnen nu 24-uur per dag shoppen en rondkijken in de winkels”, vertelt Angelo Egbertzen, bedenker van de Smobshop-app voor Zwolle. Daarnaast kunnen klanten bij alle 250 winkels online artikelen bestellen. Deze zullen dezelfde dag nog worden bezorgd per fietskoerier. “Daarmee zijn we absoluut de eersten die zo snel zijn, daar kan geen webwinkel tegenop.”

Het is voor het eerst dat in een stad alle winkeliers elkaar treffen in een mobiele applicatie. Samen willen de ondernemers de winkelleegstand tegengaan en de bezoekersaantallen weer omhoog krijgen. Eerder werd al gratis wifi geïntroduceerd in het centrum van de Hanzestad.

Na Zwolle verwacht Smobshop de komende jaren honderd gemeenten in de Benelux te voorzien van hun Smart Mobile Shopping-formule. Voor het winkelgebied New Babylon Den Haag is inmiddels al een Smobshop ontwikkeld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!