Toys''R''Us houdt winkels 87 uur open

Toys"R"Us gaat zijn Amerikaanse winkels voor de kerstdagen 87 uur achter elkaar open houden. Op zaterdag 21 december openen de winkels om zes uur ’s ochtends, waarna ze pas op 25 december om negen uur ’s avonds weer sluiten.

Hiermee hoopt de keten last-minute shoppers te trekken. De retailer biedt zijn klanten, naast de lopende acties, in de extra openingstijd elk uur speciale deals aan. Daarnaast heeft de keten getraind personeel op de winkelvloer staan om klanten goed te kunnen helpen.

Online klanten kunnen nog tot 23 december om twaalf uur ’s middags bestellingen doen, die, door middel van ‘express shipping’, op kerstavond worden afgeleverd. Ook kunnen klanten tot aan kerstavond gebruik maken van pick-up points in elke winkel. Wanneer familie en vrienden ver weg wonen, kan er voor worden gekozen om cadeaus klaar te laten leggen bij de ‘Family and Friends Pick Up’, zodat zij ze zelf op kunnen halen.

Speciaal voor de kerst is de Toys"R"Us op Times Square in New York van 1 december tot kerstavond non-stop geopend. In totaal kunnen klanten daar 566 uur achter elkaar terecht voor kerstcadeaus.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!