RetailTrends Media bestaat tien jaar!

Het is deze maand exact tien jaar geleden dat de eerste editie van RetailTrends verscheen. Tegelijkertijd werd de eerste nieuwsbrief van RetailNews verstuurd, om professionals in retail te voorzien van dagelijks nieuws.

De afgelopen tien jaar zijn 116 edities van RetailTrends met in totaal 8.352 pagina’s en 37.980 nieuwsitems in 2.532 nieuwsbrieven van RetailNews.nl verschenen. Enkele jaren terug werd het magazine EtailTrends gelanceerd, waarna vorig jaar de vacaturesite van RetailNews.nl volgde en RetailActueel.com werd overgenomen. Dit jaar werd RetailTrends Data geïntroduceerd.

Om een voorschot te nemen op de komende tien jaar zijn in de jubileumeditie van RetailTrends portretten van tien RetailRookies gepubliceerd. Tien jonge, veelbelovende retailformules die het retaillandschap de komende jaren extra kleur gaan geven. Het septembernummer verschijnt aan het eind van deze week.

Het jubileum wordt vanmiddag gevierd met een event in Ede, waar onder meer Coolcat-eigenaar Roland Kahn en Bol.com-directeur Daniel Ropers hun visie op de retailbranche geven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!