Jumbo komt met bestel-app voor tablets

Jumbo heeft naar eigen zeggen als eerste supermarktketen in ons land een bestel-app gelanceerd voor de tablet. Klanten kunnen daarmee een bestelling plaatsen bij Jumbo en ophalen bij één van de circa dertig afhaalpunten.

De Veghelse keten is pas sinds november 2014 actief op de online boodschappenmarkt. In december volgde al een mobiele app, maar omdat meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens over een tablet beschikt kon een app voor dit apparaat niet uitblijven. “Het lanceren van deze app, waarmee je gemakkelijk je boodschappen kunt zoeken, vinden en bestellen, is voor ons dan ook een logische stap”, aldus e-commercedirecteur Roland van den Berg.

Verder is het besluit om een aantal producten van Douwe Egberts uit de schappen te weren opgeheven. Dat laat een woordvoerder van het koffiemerk weten aan Distrifood. Het supermarktconcern sloot dinsdag een overeenkomst met Douwe Egberts, nadat de producten enkele weken werden geboycot. De filialen van Jumbo en C1000 worden inmiddels weer bevoorraad, aldus de zegsman.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends