Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.
Een greep uit de nieuwste vacatures:

Commercial manager international retail bij Van Tulder Associates
Jij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de strategie naar Europese retailers. Je denkt in proposities en positioneringen, en vertaalt die concreet naar relaties en deals. Intern heb je een senior rol, je weet mensen te verbinden, kan processen verbeteren.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Key accountmanager bij Bevaplast

Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de grootste klanten in het retail en groothandel kanaal van Bevaplast in Nederland, België en Denemarken. Je versterkt deze relaties en bouwt ze verder uit. Je denkt vanuit de hele keten en organiseert samen met je klant hierin product- en procesverbeteringen.

Vaassen, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Relatiebeheerder retailverzekeringen bij Volkswagen Pon

Als relatiebeheerder retailverzekeringen maak je deel uit van een zeer gemotiveerd commercieel team. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het telefonisch adviseren van klanten met betrekking tot producten op het gebied van (auto)verzekeringen.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails
 
Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!