Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.
Een greep uit de nieuwste vacatures:

Planner Home & Leisure bij V&D
Als planner ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële en bevoorradingrichting voor de categorie electronics bij V&D. In samenwerking met de buyer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het assortimentsplan en inkoopplan. Samen draag je zorg voor het behalen van de omzet- en margedoelstellingen voor de categorie electronics.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Filiaalmedewerker bij Leen Bakker

Voor ons filiaal zoeken wij een parttime filiaalmedewerker voor dertien tot dertig uur per week. Als filiaalmedewerker lever je een bijdrage aan het commerciële resultaat van het filiaal en zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant. Als aanvulling op je dagelijkse werkzaamheden zorg je ook voor een correcte informatie-uitwisseling naar je collega’s aan de hand van wekelijkse nieuwsbrieven.

Raamsdonksveer, parttime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Accountmanager retail Benelux bij Ubisoft
Als accountmanager binnen Ubisoft heb je als doel het optimale uit de markt te halen. Hiervoor gebruik je data als basis, maar je weet ook op het juiste moment jouw creativiteit en onderhandeling skills in te zetten. Je wordt ondersteund door het back office team, dat er voor zorgt dat jij je kunt focussen op relatiemanagement en het optimaal bereiken van de consument.

De Meern, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!