​​Anton Dreesmann Jaarcongres

De volgende editie van het jaarlijkse Anton Dreesmann Jaarcongres staat gepland voor vrijdag 15 januari 2016. Het centrale thema The future of retail wordt besproken door nationale en internationale sprekers uit de branche. Zo betreden ceo Ton Anbeek van Beter Bed en oprichter Oscar Farinetti van foodconcept Eataly het spreekgestoelte. Onder de sprekers zijn verder retailconceptdenker Ibrahim Ibrahim en gedeputeerde Bart Krol van provincie Utrecht.

De acties die retailers en andere stakeholders moeten ondernemen om de branche toekomstbestendig te maken en te houden komen uitgebreid aan bod. Zaken als samenwerking, innovatie van winkelformules en kennisontwikkeling worden daarbij onder de loep genomen. Daarnaast reikt ceo Peter Berg van Jeans Centre de Rabobank Anton Dreesmann Scriptieprijs uit. Na afloop is een borrel.

De kosten voor het congres zijn 595 euro. Voor genodigden vanuit de Stichting Anton Dreesmann en de Rabobank is deelname gratis. Locatie is het bestuurscentrum van Rabobank Nederland in Utrecht. Meer informatie over het programma en aanmelding op antondreesmann.nl/congres

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!