​Het beste van RetailWatching: week 53

RetailWatching richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Het nieuwste H&M-monument
In november opende H&M al een flagshipstore in Den Haag. Vorige maand kwam daar die aan het Rokin in Amsterdam bij. Net als in Den Haag is de winkel in de hoofdstad gevestigd in een voormalig pand van Maison de Bonneterie.

Hoe nu verder met DA?
Direct nadat DA failliet werd verklaard, werd bekend dat de drogisterijketen een doorstart maakt. De Nederlandse Drogisterij Service is de nieuwe eigenaar van zowel de zeven filialen in eigen beheer als de overkoepelende inkooporganisatie DA Retail Groep. Hoe ziet de toekomst van DA er nu uit?

De mooiste storedesigns van 2015
Het digitale architectenmagazine Designboom heeft de tien mooiste internationale winkelinterieurs van vorig jaar onder elkaar gezet. RetailWatching voegt er twee van Nederlandse bodem aan toe.

Retail is democratie
Er duiken proefballonnen op vanuit de politiek om V&D te redden. Afgezien van de humane gedachte om heel veel banen te redden is het volgens Marc Dijk een vreemd idee. “Voor winkeliers en politici geldt dat ze goed moeten begrijpen dat retail op zich een zeer democratisch proces is.”

De tien best gelezen artikelen van 2015
2015 was een jaar met veel faillissementen, maar minstens zoveel nieuwe concepten. Dat blijkt wel uit het overzicht van de tien best gelezen artikelen van 2015. De vernieuwde XL-vestiging van Albert Heijn werd het afgelopen jaar het vaakst bekeken op RetailWatching en ook initiatieven van McDonald’s en Van der Valk staan hoog in de lijst.

Klik hier om naar de homepage van RetailWatching te gaan en hier voor aanmelding voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!