Is uw magazijn klaar voor de toekomst?

Profiteer na de Webwinkel Vakdagen van een deskundig advies incl. gratis magazijnontwerp. Bezoek de SSI SCHÄFER stand in hal 1 (stand L15) en bekijk ter inspiratie alvast welke magazijninrichting wellicht bij u past.


Moet een magazijn worden aangepast aan e-commerce?

Een magazijn voor ‘traditionele logistiek’ is doorgaans ingericht uitgaande van grote bestelhoeveelheden en stabiele volumes. In een magazijn voor e-commerce heb je echter te maken met kleine pickhoeveelheden, steeds minder tijd tussen order en orderafhandeling, veel retouren, personalisering van verpakking en sterk fluctuerende volumes waarop onmiddellijk moet kunnen worden ingespeeld.

Bekijk ter inspiratie een greep uit onze diverse e-commerce magazijnoplossingen:

Kunststof magazijnbakken met pickopening
Hiermee brengt u structuur aan in uw magazijn en zorgt u voor overzicht en efficiëntie. De veelzijdige en op elkaar afgestemde maten zorgen in de afzonderlijke stellingsecties voor uiteenlopende combinatiemogelijkheden.

Flexibele en uitbreidbare legbordstellingen
Hiermee ontwikkelt u snel en eenvoudig een flexibel en efficiënt magazijn. Onze legbordstellingen zijn op elk moment, ook achteraf, eenvoudig anders in te delen en uit te breiden.

Magazijnstellingen met meerdere verdiepingen
Dankzij het gebruik van magazijnstellingen met meerdere verdiepingen creeert u nieuwe ruimte tot onder de dakrand, om nog meer oppervlak te kunnen benutten.

Demontabele vrijdragende etagevloerconstructies
Vrijdragende etagevloerconstructies zijn demontabel en geven u volledige flexibiliteit tijdens de magazijninrichting. De indeling en opbouw van de stellingsystemen en werkplekken op de etageniveaus kunnen bij veranderde eisen opnieuw worden aangepast.

Kleingoeddoorrolstellingen
Wanneer u snel een efficiëntieslag wilt maken in uw magazijn, kan het gebruik van doorrolstellingen een goede keuze zijn. De besparing op looptijden kan, vergeleken met traditionele legbord- of palletstellingen, oplopen tot 40 - 70%.

Pick-by-light orderverzamelsysteem
Wilt u de efficiency en veiligheid binnen uw orderverzamelprocessen verder verhogen en zoekt u naar een semi-automatische oplossing waar geen papier meer aan te pas komt? Door middel van het Pick-by-Light systeem van SSI SCHÄFER kunt u onjuist verzamelde orders uitsluiten.

Schäfer Miniload Crane
Een Miniload is een orderverzamelsysteem voor automatische bakkenbehandeling. Met de Schäfer Miniload Crane (SMC) heeft u een geschikt middel in handen voor het opslaan of bufferen van uw dozen, tableaus en bakken. U bespaart vloeroppervlakte en vermindert logistieke kosten.

Of neem direct contact met ons op:
- Email : info@ssi-schaefer.nl
- Website : www.ssi-schaefer.nl
- Telefoonnummer : 026 - 36 35 750


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!