Rtailephant: Any time, any way, any place

Hoe mooi zou het zijn als alle informatie op een eenduidige manier op één plaats beschikbaar zou zijn? Alle klant-, product-, voorraad-, order- en workflowinformatie uit uw kassasystemen, ERP-systemen, PIM-systemen, WMS, aanleverende leveranciers, marktplaatsen en externe informatieleveranciers? En vervolgens verrijkt gepresenteerd kan worden op al uw kanalen, systemen, en devices? Simpelweg door aan te sluiten op één platform, als een soort stekkerdoos? Waarbij het platform voor de stekkers zorgt?

Omnichannel in optima forma.

Voor de meeste retailorganisaties is ‘Omnichannel’ een bekend begrip en onderdeel van hun ambities. Op het eerste gezicht lijkt het makkelijk om Omnichannel te realiseren.

Maar hoe bereik je volledig geïntegreerde Omnichannel met verschillende formules, brands of systemen? Of in een franchise organisatie met ondernemers met eigen verschillende deeloplossingen?

De ideale oplossing vereist een integrale benadering, die gebruik maakt van de bestaande diversiteit. En alle gewenste functionaliteiten biedt die nu missen in het bestaande landschap, zoals bijvoorbeeld Tablet Assisted Sales of een actueel en geïntegreerd inzicht in alle voorraden over alle kanalen. Een oplossing die uw bestaande deeloplossingen naadloos integreert met uw e-Commerce omgeving. Of die nu is ontwikkeld op Magento, Hybris, Intershop of een eigen ontwikkelde omgeving.

Wij bieden die ideale oplossing. Welkom bij Rtailephant.

www.Rtailephant.com

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!