Kansen voor fysiek op REN2016

Met het centrale thema 'Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek' staat Retail Event Nederland 2016 geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen en kansen voor het fysieke retailkanaal in Nederland. Op deze vakbeurs krijgen leveranciers en dienstverleners de mogelijkheid het beslissingskader van grootwinkelbedrijven, detailhandel en winkelcentra te ontmoeten.

Deelnemen als exposant
Op 25 en 26 mei wordt een compact en dynamisch vakevenement georganiseerd waar een selecte groep van maximaal 90 leveranciers zich met innovatieve oplossingen kan presenteren aan de Nederlandse retailsector. Mis deze kans niet en informeer naar de deelnamemogelijkheden!

Innovatie in Business Programma
Heeft uw onderneming een innovatieve toepassing ontwikkeld die het verdient om in de schijnwerpers te worden gezet? Dan is dit uw podium. Als exposant krijgt u dit jaar kosteloos de gelegenheid uw noviteit kort te presenteren. Dit programma richt zich exclusief op de toepasbaarheid van en waarde voor het fysieke verkooppunt van een retailorganisatie. Er is nog een beperkt aantal time-slots beschikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Email: bart@retaileventnederland.nl
Tel.: 020 – 491 9514
Website: www.retaileventnederland.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!