​Dixons heeft meeste winkels al gesloten

Dixons houdt nog een handvol winkels open, waar klanten terecht kunnen voor de laatste uitverkoop. Het gros van de vestigingen zijn de afgelopen periode definitief dichtgedaan.

De winkels die nog geopend zijn bevinden zich in Harderwijk, Hellevoetsluis, Nijmegen, Purmerend en Soest. Deze vestigingen zijn voorzien van nieuwe voorraad, waar kortingen op gegeven worden tot tachtig procent.

Verder houdt de elektronicaketen op 5 april een grote online veiling voor onder meer bulkvoorraden, meubilair van het hoofdkantoor en inrichtingen van de winkels die al op slot zijn gegaan. De veiling wordt geleid door CA Global Partners, dat op 4 april een kijkdag houdt op het voormalige hoofdkantoor van BAS Group. Dat pand van zo’n twaalfduizend vierkante meter staat inmiddels te huur.

Dixons werd samen met MyCom en iCentre eind vorig jaar overgenomen door Relevant Holdings, het concern achter Optie1 en Phone House. MyCom ging al snel zelfstandig verder, terwijl Dixons een maand terug aankondigde als webwinkel verder te gaan. Enkele van de 32 winkels gaan verder onder de vlag van Phone House of iCentre. Voor het faillissement van BAS Group beschikte Dixons nog over 88 vestigingen.

Beeld: WSB Interieurbouw

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends