​Het beste van RetailWatching: week 26

​Het beste van RetailWatching: week 26

RetailWatching richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Waarom Bart Smit opgaat in Intertoys
De kogel is door de kerk: Bart Smit verdwijnt uit het straatbeeld. Ook Toys XL moet eraan geloven, de speelgoedketen waar Blokker Holding al aandeelhouder van was sinds het Toys ‘R’ Us heette. Verstandig?

Zo ziet een winkel van Nivea eruit
Merken die gaan retailen, het is inmiddels een bekend fenomeen. Sinds deze maand zijn er liefst vier vestigingen van Nivea in Italië te vinden. De laatste opening vond plaats in de Valmontone Outlet nabij Rome.

Het treurige einde van Front Runner
Front Runner Nederland is failliet. Heel verrassend is dat niet, aangezien de directie eind vorig jaar al liet weten tegen een bankroet aan te zitten. Reden? Een grote inbraak in zijn magazijn in Nieuwegein.

Nettorama, de belangrijkste uitdager van Jumbo
Jumbo is opnieuw de winnaar van het Zomerrapport van GfK. De Veghelse supermarktketen heeft de laatste vier verkiezingen gewonnen. Nettorama is volgens GfK de belangrijkste uitdager van Jumbo. Vijf vragen aan directeur Harry Sulmann over het hoe en waarom van de tweede plek van Nettorama.

Het nieuwe jasje van Carpetright
Verschillende retailers hebben baat bij een aantrekkende woningmarkt. Gamma, Kwantum en IKEA zijn voor de hand liggende namen om aan te denken. Maar ook Carpetright pikt zijn graantje mee. De vloerenspecialist heeft zijn resultaat in ons land flink zien verbeteren en voorziet zijn winkelbestand van een nieuw concept. Inspiratie en navigatie zijn daarbij de speerpunten, zegt marketing manager Europe Ellen Haans.

Aanmelden voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van RetailWatching? Dat kan hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!