What we do for you

What we do for you

Alle retailspecialisten onder één dak
Succesvolle winkelformules zijn gebaseerd op een integrale projectaanpak: propositie en formule-ankers moeten consistent worden doorvertaald naar de diverse formule-onderdelen. Onze opdrachtgevers profiteren altijd optimaal van onze kennis, ervaring en inzichten. Op het gebied van concept en design, maar óók op het gebied van strategie, instore-communicatie en reclame, en bouw- en projectmanagement. Gezamenlijk ontwikkelen en realiseren we zo onderscheidende en vooral zeer succesvolle winkelconcepten.

Strategy & Format
Het ontwikkelen en uitwerken van de totale strategische positionering van retail-concepten, toekomstscenario-verkenningen, propositieontwikkeling en het opstellen van de designbriefing.

Concept & Design
In 30 jaar heeft JosDeVries zich ontwikkeld tot een Europese autoriteit op het gebied van retail-conceptontwikkeling en design. Met commerciële layouts, out-of-box-ontwerpen en hands-on visual merchandising creëren de specialisten van JosDeVries de ultieme winkelbeleving.

Branding & Communication
Een commercieel 3D-ontwerp is onlosmakelijk verbonden met het 2D-design: het logo en de huisstijl van het merk. JosDeVries verzorgt de volledige ontwikkeling van het grafisch design en vertaalt de waarden van het merk naar de instore-communicatie.

Storyline Retail Communication
Storyline is het full-service communicatiebureau bij JosDeVries dat gespecialiseerd is in retail-communicatie, instore en outstore.

Retail Bouw Management
Retail Bouw Management (RBM) realiseert als internationaal projectmanagement-bureau efficiënte, kwalitatieve en innovatieve bouwprojecten voor winkels en winkelketens.

www.josdevries.eu

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!