​Nieuwe directeur voor Ici Paris XL

​Nieuwe directeur voor Ici Paris XL

Joost van Bergeijk is deze maand begonnen als director marketing & customer experience bij Ici Paris XL. Hij is binnen het managementteam in de Benelux verantwoordelijk voor de afdelingen store concept & branding, e-commerce & new media en CRM. Dat laat de parfumerieketen dinsdag weten.

De functie is nieuw bij Ici Paris XL. Van Bergeijk rapporteert aan Linda Alblas – van den Burg, de managing director van de keten.

Van Bergeijk was voorheen projectmanager bij zusterformule Kruidvat, waar hij onder meer de introductie op de Franse markt heeft begeleid. Hij is al sinds 2008 in dienst van moederbedrijf A.S. Watson, waar hij begon als senior buyer health & beauty. Verder was hij betrokken bij de introductie van de klantenkaart van Kruidvat en het onderliggende CRM-programma en de vernieuwde webshop van de drogisterijketen.

Van Bergeijk was voor zijn loopbaan bij A.S. Watson in dienst van Unilever, L’Oréal en Stimorol. Daarnaast is hij in 2014 een half jaar commercieel directeur van Gall & Gall geweest.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!