RetailTrends genomineerd voor Innovatieprijs

RetailTrends is door een professionele vakjury genomineerd voor de LOF Innovatieprijs, de stimuleringsprijs voor innovatieve uitgeefconcepten van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV).
RetailTrends is door de combinatie van haar verschijningsvorm èn haar inhoud een innovatief uitgeefproduct. Daarnaast vormen het maandblad RetailTrends, de dagelijkse nieuwssite RetailNews.nl en de begin november gelanceerde sites RetailBooks.nl, RetailStudies.nl, RetailAgenda.nl en RetailTech.nl een innovatieve combinatie. Onder de nieuwe overkoepelende naam RetailTrends Media ontwikkelt dit podium zich tot de interactieve community voor professionals in retail.

Spuitlicentie.nl en Technische Revue dingen ook mee naar de prijs en zijn beide een onderdeel van Reed Business Information.

De LOF Innovatieprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 12 januari 2006 tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap in Hotel The Grand te Amsterdam.

Bezoek hier de website van de NUV voor de overige genomineerden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!