​Het beste van RetailWatching: week 52

​Het beste van RetailWatching: week 52

RetailWatching richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

De full-swing vernieuwing van Vrijbuiter
Vrijbuiter was een sterk verouderde, niet toekomstbestendige formule. En verliesgevend, bovendien. Toen ceo Steven de Raat drie jaar geleden aantrad, was het dus eerst zaak om ‘droge voeten’ te krijgen, zoals hij het zelf omschrijft.

Retailjaar 2016: Het failliet van de modebranche
Wat gebeurde er afgelopen jaar in retailland? RetailWatching blikt terug op 2016, aan de hand van negen nieuwsonderwerpen. Daaronder het failliet van de modebranche.

Specsavers' groeidrang
Tot 2018 opent iedere maand in ons land een vestiging van Specsavers. Iedere maand! De opticien is volgens country director Nederland Remko Berkel een typisch familiebedrijf à la Jumbo, Mandemakers of Van Tilburg Mode. “Passie voor ondernemen staat in alles centraal.”

Deze Duitse matrassenverkoper ontwaakt in Zoeterwoude
Na zes vestigingen in Duitsland, vindt Ravensberger Matrassen het tijd voor een showroom in Nederland. In februari moeten de deuren openen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Veel meer openingen hoeven we er niet te verwachten, vertelt manager Benelux Tim Okkerman vanuit het kantoor in Zoetermeer. “We blijven voornamelijk online georiënteerd.”

Zo ziet de Beurspassage er nu uit
Amsterdam Oersoep. Zo heet kunstwerk dat in de Beurspassage in de hoofdstad te zien is. De passage – met daarin afbeeldingen van alles wat het Amsterdamse grachtenwater bijzonder maakt – vormt de kroon op het project Nowadays.

Aanmelden voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van RetailWatching? Dat kan hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!