Intel breekt lans voor technologie in retail

Intel breekt lans voor technologie in retail

Intel steekt de komende vijf jaar meer dan honderd miljoen dollar in de retailindustrie. De investering versterkt de pogingen van het bedrijf om internet of things en andere technologieën onder de aandacht van retailers te krijgen.

De investering van Intel is bekendgemaakt door ceo Brian Krzanich tijdens zijn keynote op Retail’s Big Show in New York. Hij liet daar onder meer zien wat de robot Tally voor de retail kan betekenen. Tally werkt samen met winkelmedewerkers om ervoor te zorgen dat producten altijd op voorraad liggen, op de juiste plek liggen en het juiste prijskaartje hebben.

Intel introduceert op het event enkele nieuwe oplossingen, zoals een ‘3d-breisysteem’ voor fashionretailers en interactieve productdisplays. Deze oplossingen maken allemaal onderdeel uit van het Responsive Retail Platform (RRP), dat Krzanich eveneens heeft gelanceerd tijdens de Retail’s Big Show. Op dit horizontale platform worden alle innovatieve retailoplossingen, van hardware, tot software, API’s en sensors op een gestandaardiseerde manier samengebracht.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends