​Boekenactie: Free!

​Boekenactie: Free!

Het verhaal van Free Record Shop leest als een sprookje. Hans Breukhoven, een eenvoudige Rotterdamse jongen, die het in luttele jaren van marktkoopman tot miljonair schopte. Samen met zijn rechterhand Juan da Silva en andere hoofdrolspelers blikt de tycoon in ‘Free! De opkomst en ondergang van een eigenwijs bedrijf’ nog een keer terug op de stormachtige opkomst en neergang van de platenketen.

Het boek is volgens Rupert Parker Brady waardevol ‘voor al die jonge mensen die de gouden jaren van Free Record Shop nooit hebben mee gemaakt en de zieltogende winkel herinneren, waar de elpee’s, cd’s en dvd’s werden verdrongen door allerlei branchevreemde fratsen om maar een stuiver te verdienen’. “Een persoonlijk boek, vol met privékiekjes van de makers en grappige terzijdes van twee stoere jongens die opscheppen over hun beste jaren. Het boek is een en al emotie. En dat past 100% bij de persoon die Hans Breukhoven was”, aldus Parker Brady in een recensie op RetailWatching.

RetailTrends Media geeft in samenwerking met Karakter Uitgevers vijf exemplaren van het boek ‘Free! De opkomst en ondergang van een eigenwijs bedrijf’. Interesse? Stuur dan een e-mail met naam en adresgegevens naar redactie@retailtrends.nl. Vermeld in het onderwerp 'Free’. Reageren kan tot en met 2 april 2017. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!