RetailNews.nl in het nieuw

RetailNews.nl in het nieuw

Het is waarschijnlijk al opgevallen: de websites van RetailTrends Media hebben een metamorfose ondergaan. Zowel nieuwssite RetailNews.nl als RetailTrends.nl (het voormalige RetailWatching.nl) hebben een vernieuwd design met enkele nieuwe functionaliteiten.

RetailNews.nl
RetailNews blijft dé plek voor al het dagelijks nieuws voor professionals in retail. Een belangrijke toevoeging is MyRetail, waarmee bezoekers hun eigen nieuwsselectie kunnen maken. Ben je vooral geïnteresseerd in fashion, technologie of de laatste ontwikkelingen bij Blokker? Dan kun je die onderwerpen op de pagina MyRetail toevoegen aan de persoonlijke nieuwsfeed. Het is ook mogelijk om de gewenste onderwerpen direct vanuit een nieuwsbericht toe te voegen.

Om van MyRetail gebruik te maken heb je een account nodig, evenals voor het reageren onder nieuwsberichten. Een van de voordelen van een account is dat je kunt aangeven browsernotificaties te willen ontvangen, waarmee we je kunnen attenderen op groot retailnieuws.

RetailTrends.nl
De grootste verandering is de introductie van RetailTrends.nl als opvolger van RetailWatching.nl. Daardoor is het online platform voor achtergronden, blogs, columns, storedesign, video’s, infographics en whitepapers nog beter verbonden met het gelijknamige magazine. Zo kun je als abonnee via RetailTrends.nl direct de digitale variant van het magazine openen. Ook kun je nu met één klik switchen van RetailTrends naar RetailNews en vice versa.

Niet alles is veranderd. De websites blijven responsive, waardoor ze zowel op de desktop, laptop, tablet als smartphone goed te lezen zijn. Ook vind je er nog altijd de laatste vacatures voor professionals in retail en een shop met onder meer boeken en rapporten. Bovendien blijven we dagelijks de nieuwsbrieven van RetailNews en RetailTrends versturen. Ontvang je die nog niet? Meld je dan eenvoudig aan via de aanmeldknop op deze pagina!

Reacties 3


Seb Seb 6 jun, 13:59

Bizar dat alle reacties bij alle artikelen weg zijn, hele discussies en community verdwenen. Echt zonde.


Tom Barten 2 jun, 13:58

Chapeau! Ziet er fris en rustig uit! Prettig leesbaar. URL structuur is wel gek, nieuwsoverzicht is retailnews.nl, maar als je op een artikel klikt, kom je uit op retailtrends.nl. Kán voor verwarring zorgen.


Carl Koene 1 jun, 17:05

Ziet er top uit!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!