‘s Werelds grootste Rituals opent in Keulen

‘s Werelds grootste Rituals opent in Keulen

Rituals heeft donderdag in Keulen zijn grootste winkel ter wereld geopend. Het filiaal aan de Ehrenstraße heeft een verkoopoppervlakte van 180 vierkante meter.

Rituals vestigde zich een aantal jaar terug al in dezelfde winkelstraat, maar is nu naar een grotere locatie verhuisd. De winkel is onder meer voorzien van een zithoek en kersenbomen van 2,5 meter hoog.

De Nederlandse cosmeticaketen liet onlangs al weten te kiezen voor minder winkels, waarbij de overgebleven winkels groter worden om de groei op te vangen. De grotere winkels worden 150 of tweehonderd vierkante meter ‘of misschien nog wel groter’, aldus coo Arjen Schouten in VG Visie. “Daar beginnen we dit jaar al mee.”

De topwinkels van Rituals krijgen volgens hem grotere formats met bredere assortimenten, die je in andere winkels alleen online kunt bestellen. Zo wordt voor de winkel in de Leidsestraat in Amsterdam, die bijna 150 vierkante meter telt, assortimenten ontwikkeld die alleen daar verkrijgbaar zijn. “Met het huidige assortiment heb ik te weinig product om zo’n grote winkel te vullen.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!