Fietsenwinkel.nl opent filialen in België

Fietsenwinkel.nl heeft zijn eerste vier winkels in België geopend. Daar komen er later deze maand nog twee bij. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf weten tegenover RetailNews.

De eerste winkels in België bevinden zich in Antwerpen, Brugge, Hasselt en Sint-Niklaas. Fietsenwinkel.nl heeft ook al huurcontracten gesloten voor filialen in Kortrijk en Roeselare. De winkelopeningen in Vlaanderen maken onderdeel uit van de flinke expansieplannen, die de retailer in maart bekendmaakte. Fietsenwinkel.nl verwacht dit jaar dertig nieuwe fysieke locaties te openen, zowel in Nederland als in het buitenland. De retailer is online ook actief in Denemarken, Zweden en Noorwegen.

De webwinkel van Fietsenwinkel.nl levert al langer in België, tegen dezelfde voorwaarden als in Nederland. Met de fysieke winkels speelt het bedrijf in op de grote groep consumenten, die liever eerst een fiets willen uitproberen voor ze tot een aankoop overgaan. “We hebben achter onze winkelruimtes een terrein van minstens enkele honderden meters waarop klanten de fietsen kunnen uitproberen”, zegt topman Bastiaan Hagenouw tegenover de Gazet van Antwerpen.

Belgische klanten kunnen hun fiets ook in de winkels laten herstellen. Daarnaast kunnen ze voor reparaties terecht bij 250 onafhankelijke fietsenhandelaars in Vlaanderen en Nederland, waar Fietsenwinkel.nl een contract mee heeft afgesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!