Openlucht expositie in winkelstraat

Een unieke openlucht gallery in hartje centrum kleurt Rotterdam in de donkere dagen voor kerst. De aankomende feestdagen zijn een reden voor spectaculaire versieringen in hartje centrum, waarin Beursplein Rotterdam zich kan meten aan andere grote internationale steden. Het is tijd voor vernieuwing en het zal iedereen die Beursplein Rotterdam bezoekt zeker niet ontgaan. Ook bieden de feestdagen de mogelijkheid om iets extra’s bij te dragen aan de stad.

Beursplein Rotterdam wil graag een platform bieden aan het creatieve talent in Rotterdam. Met het uitschrijven van de fotowedstrijd “Illumination” heeft het fototalent de mogelijkheid gekregen zich te laten zien. De ingestuurde resultaten zijn geweldig en voorspellen veel goeds voor het creatieve talent. Uit alle inzendingen zijn 26 foto’s geselecteerd voor een expositie in de Beurstraverse zoals deze nog nooit vertoond is in Nederland.

Tijdens het winkelen zal niemand deze expositie over het hoofd zien. Vanaf 18 november zijn de geselecteerde foto’s te zien op levensgrote verlichtte panelen van 4,50 meter bij 2 meter, boven alle winkels in de Beurstraverse. Tot en met 9 januari zijn alle foto’s te zien in de Beurstraverse op Beursplein Rotterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!