Expert participeert op tv

Expert voorziet de kijker van het RTL 5 televisieprogramma Woon & Klusmagazine informatie en biedt daarbij aan het eind van het seizoen instructie dvd’s aan. De participatie in Woon & Klusmagazine is voor Expert een belangrijke manier om inhoud te geven aan haar pijlers beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Nederlanders zijn echte doe-het-zelvers. Meer dan de helft van de bevolking klust ten minste een keer per maand. Steeds vaker maken ook elektronica-installaties deel uit van de opknapbeurt van de woning. Expert voorziet de doe-het-zelver van handige tips tijdens het Woon & Klusmagazine. Daarbij installeert Expert de betreffende elektronica en krijgt de doe-het-zelver advies.

Expert participeert dit seizoen in alle 39 afleveringen van Woon & Klusmagazine. De ene week wordt daarin een shop-item behandeld. Dan komt de consument met een specifieke vraag naar Expert en biedt Expert de oplossing. De andere week is te zien dat Expert de artikelen thuisbezorgt, installeert en uitlegt hoe alles werkt. Daarmee geeft de specialist in elektronica-artikelen een goed beeld van de mogelijkheden. De door Expert geïntroduceerde producten zijn met een uitgebreide toelichting terug te vinden op www.expert.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!