Phone House voor goede doel

De veiling van exclusieve mobiele telefoons op de Miljonair Fair heeft ruim 7.000 euro voor het goede doel opgeleverd. De opbrengst komt geheel ten goede aan CliniClowns. The Phone House stelde diverse limited editions van Nokia ter beschikking aan de veiling.

De bekende veilingmeester Rob van der Spek zweepte het publiek in de RAI in Amsterdam op om vooral hoog te bieden op de zeldzame toestellen. Met als resultaat dat de twee black editions van de Nokia 8800 respectievelijk 1.800 en 1.700 euro opbrachten. De zwarte editie van dit toestel uit het topsegment van Nokia, waarvan er slechts twee exemplaren in West-Europa zijn, is speciaal vervaardigd voor de Russische markt. Daarnaast werden drie unieke Nokia 7270-toestellen met Versace-design geveild. Deze telefoons brachten in totaal 2.950 euro op. De geveilde telefoons waren tijdens de Miljonair Fair op de stand van The Phone House te bewonderen.

CliniClowns biedt zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of een handicap, afleiding en plezier. Op dit moment bezoeken bijna 60 CliniClowns regelmatig ruim 100 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door geheel Nederland. Daarnaast kunnen kinderen die thuis worden verzorgd live via de webcam contact hebben met de CliniClowns in Villa Neuzenroode. In 2004 realiseerden de CliniClowns 90.000 kindbezoeken. De activiteiten van de stichting worden gefinancierd door giften van bedrijven en particulieren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!