TK Maxx: ‘We zijn nu beter voorbereid op Nederland’

TK Maxx verwacht een ‘lange en succesvolle toekomst’ in ons land tegemoet te gaan. “De eerste winkels zijn heel goed ontvangen door de consument”, zegt een woordvoerder van de winkelketen tegenover RetailTrends.

TK Maxx opent deze maand zijn tweede winkel in Rotterdam en zijn achtste in Nederland. Eerder was de retailer al drie jaar lang met enkele winkels in ons land actief, maar in 2001 werden de vestigingen na enkele teleurstellende jaren gesloten. De operatie in ons land was destijds een eerste stap in Europa, vertelt de woordvoerder. “In die periode waren we als organisatie niet zo goed voorbereid op die uitbreiding als we nu zijn.”

Toen TK Maxx in 2015 zijn comeback in Nederland maakte, was dat inmiddels de zesde Europese markt voor de off-price keten. “Door de jaren heen hebben we substantieel geïnvesteerd in onze mensen, organisatie en in het begrijpen van onze consumenten, om een sterke en flexibele Europese business te bouwen”, aldus de woordvoerder. Precieze plannen voor het aantal te openen vestigingen in ons land wil hij niet delen. “Maar we zijn absoluut aan het kijken om ons aandeel in Nederland te vergroten.”

Op RetailTrends wordt dieper ingegaan op de tweede poging van TK Maxx op de Nederlandse markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!