Advertorial: Ontdek de volledige waarde van contant geld

Advertorial: Ontdek de volledige waarde van contant geld

Houd contant geld eindeloos in beweging
In een winkelomgeving is het beheren van contact geld over het algemeen complex, inefficiënt, tijdrovend, en geeft het toch een zekere mate van onveiligheid. Veelvuldig menselijk contact is ook een eigenschap bij het beheren van geld in een winkel.

Al deze problemen kunnen echter succesvol worden opgevangen door het automatiseren van het contant geldbeheer. Bij Glory noemen wij dit de GLORY Retail Cash Chain-visie, welke simpelweg gebaseerd is op het principe van het eindeloos in beweging houden van contant geld: 'Cash in Perpetual Motion'. Dat is hoe geld uiteindelijk de maximale waarde voor de retailer creëert.

Alles dat beweegt neigt om in beweging te blijven. Inclusief contant geld.
Contant geld voegt alleen waarde toe als het in beweging is. Niet als het in een kassalade of een kluis ligt of als het geverifieerd, geteld en opnieuw geteld moet worden. Niet als het medewerkers afhoudt van winkelwerkzaamheden en het bedienen van de klant.

Door ervoor te zorgen dat het op het verkooppunt verkregen contante geld zo snel mogelijk op de rekening komt, creëert GLORY een betrouwbaar circulatie waarin het geld snel en veilig door het proces beweegt. Contact geld is dan veilig en beschikbaar wanneer en waar dat nodig is - bij de kassa’s, op de bankrekening en met als doel om in de toekomst te kunnen investeren.

Breng contant geld in beweging
GLORY CASHINFINITY™-oplossingen zijn ontwikkeld om geldstromen snel en soepel te laten bewegen. Onze geautomatiseerde technologie zorgt ervoor dat onze systemen contant geld op het verkooppunt verifieert (dus het risico op namaak geld uitsluit), de meeste processtappen automatiseert (afnemen van meerdere menselijke inspanningen en het vrijmaken van medewerkers om de klant te bedienen en hun waardering te verbeteren), het verplaatsen van geld via de keten versnelt (tijd besparen en verminderen van arbeidskosten) en contant geld bij elke stap beveiligt (vermijden van interne derving). Door het automatiseren en versnellen van processtappen dragen GLORY-oplossingen bij tot het verbeteren van de efficiëntie en de winstgevendheid.

Als geld in beweging blijft, zijn de mogelijkheden eindeloos
‘Stilstaand’ geld heeft een potentiële waarde. Maar geld dat in beweging is heeft reële waarde. Daadwerkelijk bijdragen aan de efficiëntie, winstgevendheid en groei van de onderneming. Nieuwe mogelijkheden creëren bij elke transactie:

  • Verhoog de productiviteit van medewerkers. Focus op verkoop, niet op het (her)tellen van geld.

  • Beveilig het contact geld proces. Voorkom derving teneinde winstgevendheid te maximaliseren.

  • Versnellen van ‘time to value’. Houd geld in beweging zodat zij de waarde vergroot voor de onderneming.

Learn more about The Power of Cash in Perpetual Motion

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in