HelloFresh wil sneller leveren met nieuw dc

HelloFresh wil sneller leveren met nieuw dc

HelloFresh heeft het startschot gegeven voor de bouw van een nieuw distributiecentrum in Nederland. De maaltijdboxbezorger vestigt zich in Bleiswijk, waar het de beschikking krijgt over ruim twintigduizend vierkante meter.

Het pand is ruim twee keer zo groot als het oude pand en wordt volgend jaar zomer in gebruik genomen. Vanaf juli moeten de eerste maaltijdboxen vanuit het nieuwe dc geleverd worden.

HelloFresh stelt met het nieuwe dc een groter assortiment en een diverser product aan te kunnen bieden. Daarnaast moeten extra grote laaddocks ervoor zorgen dat klanten sneller bediend kunnen worden. Behalve dat de tijd tussen bestellen en leveren wordt verkort, belooft de maaltijddienst ook beterer kwaliteit omdat het gehele centrum naar twee tot vier graden wordt gekoeld.

HelloFresh heeft al een fulfilmentcentrum in Nederland, aangevuld met acht depots in Nederland en België. De etailer ging onlangs een samenwerking aan met Plus, waardoor zijn maaltijdboxen in vijf supermarkten worden verkocht. De Duitse moederorganisatie kondigde eerder deze maand aan de gang naar de beurs te maken, in de hoop 250 tot driehonderd miljoen euro op te halen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!