Wehkamp bezorgt voor even gratis op zondag

Wehkamp bezorgt voor even gratis op zondag

Wehkamp levert tijdens de feestperiode ook gratis op zondag. De Nederlandse etailer biedt de extra service tot en met kerstavond aan.

Een jaar terug besloot Wehkamp al over te gaan tot gratis verzending bij bestellingen vanaf twintig euro. Na dat drie maanden als ‘cadeautje’ voor klanten te hebben verkocht, werd het een vast onderdeel van het verzendbeleid.  Klanten zouden Wehkamp beter zijn gaan waarderen, nadat gratis verzending was toegevoegd aan de servicepropositie. Ook plaatsten ze vaker een bestelling en kwamen er veel nieuwe klanten bij.

De gratis bezorging op zondag geldt eveneens pas bij een minimaal bestelbedrag van twintig euro. DHL en Dynalogic zijn verantwoordelijk voor de levering. “Wij streven echt die top klantervaring na en springen in op de behoefte aan meer levermomenten tijdens de decemberdrukte”, aldus coo Maarten Tibosch.

Wehkamp heeft zijn aanbod in aanloop naar de feestperiode uitgebreid. Zo wordt er meer speelgoed verkocht en zijn de categorieën mode, mooi & gezond en koken & tafelen uitgebreid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!