Advertorial: Another point of view: Durf jij de sprong te wagen?

Advertorial: Another point of view: Durf jij de sprong te wagen?

Tijd voor verandering! In een markt waar het aanbod steeds groter wordt en de concurrentie meer toeneemt is engagement het basisingrediënt geworden voor elke retailer. Consumenten krijgen steeds meer keuze en retailers kunnen hetzelfde product aanbieden voor dezelfde prijs. Durf jij het verschil te maken en de shopper op een andere manier te benaderen? Durf jij je te focussen op experience in plaats van transactie? 

De juiste mensen en de juiste omgeving maken het verschil. Voeg expertise en experience toe aan je winkelomgeving. Co-Creatie Buro maakt de juiste vertaling voor jouw merk naar de winkelvloer. 

In samenwerking met Volkswagen bedenkt Co-Creatie Buro een Innovatie Experiencepakket. Dit pakket maakt het voor de dealer mogelijk zijn relaties alle innovaties op de diverse Volkswagen modellen te laten testen en ervaren. Digitale items zoals onder andere Virtual Reality en Augmented Reality geven de shopper een kijkje in de Showroom van de Toekomst. Een unieke ervaring wat helemaal gericht is op engagement.  

Durf jij de uitdaging aan? 
Leg jouw vraagstuk bij ons neer en laat ons meedenken hoe jouw winkelomgeving het verschil kan maken voor de doelgroep. 
www.anotherpointofview.nl 

Come create with us
Je hebt reclamebureaus en je hebt Co-Creatie Buro. Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail. Bij ons staat alles in het teken van samenwerken en doen we uit puur enthousiasme net dat stapje extra. Waarom? Simpel; passie voor ons vak, de liefde voor merken en altijd op zoek naar het beste.
Benieuwd geworden? Come watch our corporate video.

info@cocreatieburo.nl
033 247 60 40
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!