Het beste van RetailTrends: week 3

Het beste van RetailTrends: week 3

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

De kledingzaak van de toekomst volgens American Eagle
Geen winkel, maar een studio. Inclusief gratis wasserette, bar en werkruimte voor het eigen social media-team. American Eagle pakt het in New York helemaal anders aan

Tien feiten over de fysieke shopper van 2017
2017 was volgens Huib Lubbers een onstuimig detailhandelsjaar. Na een kleine daling van het aantal shoppers in de eerste elf weken, volgden een druk tweede en derde kwartaal en een stevige en overwachtige daling aan het eind van het jaar. Tien feiten op een rij.

Dit moet je weten over de grootste retailers ter wereld
Jaarlijks zet Deloitte in zijn rapport Global Powers of Retailing de 250 grootste retailers ter wereld op een rij. Wat zijn de opvallendste constateringen en wat zegt dit onderzoek over de staat van de sector?

Wat is er over van Bikini Berlin?
|
Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat pop-up winkelcentrum Bikini Berlin verrees. In hoeverre staat het oorspronkelijk beoogde concept van de 'concept mall' nog overeind?

Dit moet je weten over HEMA’s avontuur in het Midden-Oosten
Het is definitief: HEMA gaat het avontuur buiten Europa aan. De komende vijf jaar komt er ‘een fors aantal winkels’ in het Midden-Oosten, te beginnen in Dubai. Zes vragen over de opvallende stap van de Nederlandse winkelketen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!