Online outlet Otrium haalt 750 duizend euro op

Online outlet Otrium haalt 750 duizend euro op

Voormalig Tommy Hilfiger-topmannen Fred Gehring en Ludo Onnink hebben 750 duizend euro geïnvesteerd in de Nederlandse startup Otrium. Daarmee heeft de online outlet in twee jaar tijd 1,4 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Naast Gehring en Onnink deelt ook oprichter Adriaan Mol van betaalbedrijf Mollie mee in de kapitaalinjectie. Otrium wil hiermee in 2020 de ‘slimste en grootste’ online fashionoutlet van Europa zijn. Momenteel telt het platform honderdduizend leden en heeft het partnerships met verschillende internationale modemerken. Eerder staken onder meer Albelli-oprichter Hans Veldhuizen en Funda-oprichters Marque Joosten en Marijn Pijnenborg geld in Otrium.

Otrium is opgericht door Milan Daniels en Max Klijnstra en biedt via een ledenmodel toegang tot bekende en opkomende merken. Otrium verzorgt daarbij de techniek en logistiek, waardoor die zelf niet hoeven te investeren in het openen van een online outlet. “Otrium is de innovatieve uitdager op het gebied van mode-outlet, een van de snelst groeiende sectoren in de modewereld”, zegt Gehring. Op dit moment is de startup alleen actief in de Benelux, maar later dit jaar moeten meer landen worden toegevoegd. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!