Het beste van RetailTrends: week 5

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Wie redt Bakker.com van de ondergang?
Het gaat niet goed met Bakker.com. De ‘groenmaker van Europa’ heeft uitstel van betaling aangevraagd na twee jaren met donkerrode cijfers. Is het bedrijf nog te redden?

Zo maakt HKMX haar debuut in Nederland
Bijna een jaar na de lancering in Berlijn, heeft HKMX ook een winkel in Nederland. Het sportieve zusje van Hunkemöller heeft een filiaal geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Wat je moet weten over de supermarkt van 2020
Tijdgebrek van consumenten, razendsnel veranderend winkelgedrag en toenemende concurrentie van allerlei kanten, maken dat foodretailers hun business grondig moeten veranderen. Dat is in een notendop de conclusie van de studie Supermarket 2020 van Symphony Retail Ai. 

Hoe Spar wil scoren met omgekeerde personalisatie
Boodschappen bezorgen is voor Spar niets nieuws. Al meer dan 85 jaar komt de supermarktketen langs de deuren. Was het eerst een ondernemer met een bestelboekje, is er nu een webshop waar klanten hun bestelling kunnen plaatsen. Dat biedt kansen om veel meer dan alleen boodschappen te bezorgen.

Hoe Victor van Nieuwenhuizen Sissy-Boy reanimeerde
Bijna zes jaar stond Victor van Nieuwenhuizen aan de leiding van modeketen Sissy-Boy. Toen hij aantrad bungelde de retailer boven de afgrond, bij zijn vertrek laat hij naar eigen zeggen een ‘innovatieve lifestyleformule met internationale allure’ achter.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!