Advertorial: Packaging Innovations 2018: het innovatiefste verpakkingsevent van Nederland

Advertorial: Packaging Innovations 2018: het innovatiefste verpakkingsevent van Nederland

Op zoek naar nieuwe kansen op het gebied van verpakkingen en displays? 35+ (inter)nationale sprekers en 100+ experts komen op 10, 11 en 12 april samen in Jaarbeurs Utrecht. 

Bij Packaging Innovations draait alles om nieuwe materialen, designs, technieken en kansen voor verpakkingen en display. De 6e editie van Packaging Innovations belooft een spectaculaire te worden. 

Naast een aantal internationale sprekers zijn we bijvoorbeeld ook bijzonders trots op het feit dat we de Pentawards dit jaar mogen verwelkomen! Wereldwijd de meest prestigieuze award op het gebied van verpakkingsdesign komt dit jaar voor de eerste keer naar Nederland met een exclusief internationaal conferentieprogramma en een expositie. Bij de expositie worden de winnende designs van 2017 getoond op de beursvloer van Packaging Innovations.

Bezoek als marketeer, designer, brand owner of verpakkingsspecialist het event gratis. Registreer je voor 9 april via https://goo.gl/B9PNo9

Als bezoeker van Packaging Innovations heb je ook direct toegang tot Empack, welke dit jaar voor het eerst samen onder één dak plaatsvinden. Hiermee ontwikkeld het zich tot hét verpakkingsevent van Nederland!

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van Packaging Innovations 2016.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in