Picnic verdubbelt logistieke capaciteit opnieuw

Picnic verdubbelt logistieke capaciteit opnieuw

Picnic neemt volgende maand in Eindhoven zijn grootste distributiecentrum tot nu toe in gebruik. Het magazijn telt achttienduizend vierkante meter en is daarmee bijna net zo groot als de huidige drie centra bij elkaar.

De totale capaciteit verdubbelt bijna door het nieuwe dc. Het nieuwe dc is een aanvulling op de bestaande magazijnen in Nijkerk, Utrecht en Diemen. Het dient onder meer om de uitrol van de app-only supermarkt in Noord-Brabant te faciliteren. Vanaf volgende maand bezorgt Picnic boodschappen in Breda en Tilburg.

Het nieuwe logistieke centrum biedt plaats aan driehonderd tot vijfhonderd medewerkers. Picnic heeft daarnaast nog tweehonderd bezorgers nodig voor zijn uitbreiding naar het zuiden.

De opening van het dc in Diemen in januari betekende destijds ook al een verdubbeling van de logistieke capaciteit. Dat centrum telt tienduizend vierkante meter en is onder meer nodig voor de uitbreiding naar Amsterdam. Picnic bezorgt inmiddels in bijna veertig Nederlandse steden aan huis en ging recent ook van start in Duitsland.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!