Dekbed Discounter denkt nog jaren te kunnen verdubbelen

Dekbed Discounter denkt nog jaren te kunnen verdubbelen

Dekbed Discounter betrekt een nieuw magazijn van achttienduizend vierkante meter in Breda. De etailer speelt daarmee in op de verwachte groei. “We denken dat we de komende jaren onze omzet nog telkens kunnen verdubbelen”, aldus oprichter Niels Verwij.

Dekbed Discounter is in vier jaar tijd gegroeid van iets meer dan een half miljoen naar twintig miljoen euro omzet. Voor dit jaar gaat het bedrijf uit van een omzetgroei van 280 procent. Behalve het aantal orders breidt ook het assortiment van Dekbed Discounter snel uit.

Het nieuwe magazijn is geopend door Montapacking, dat sinds de start logistiek partner van Dekbed Discounter is. Een efficiënte fulfilmentoperatie is volgens Verwij ‘van levensbelang’. “Niet alleen qua voorraadmanagement, maar ook als we acties op tv hebben die telkens weer een enorm succes zijn, dan moet onze partner daar wel op kunnen inspelen.”

Eerder werd al bekend dat Dekbed Discounter zijn hoofdkantoor verhuist van Moordrecht naar Gouda. Het nieuwe onderkomen – dat momenteel wordt verbouwd – is met tweeduizend vierkante meter aanzienlijk groter.

RetailTrends