Nieuwe middelen in strijd criminaliteit

Digitalisering van het bewakingsnetwerk moet ondernemers in staat stellen criminaliteit beter te lijf te gaan. ADT, Europees marktleider op het vlak van elektronische brand- en beveiligingsoplossingen, heeft nu een digitaal systeem bewakingssysteem ontwikkeld waardoor bij winkeldiefstal en overvallen betere afbeeldingen van criminelen voor handen zijn, hetgeen de opsporingmogelijkheden verbeteren.

ADT komt met het zogenoemde digitale videobeheersystemen op basis van het internet protocol (ip). Het systeem kent een tweemaal zo hoge resolutie dan de huidige systemen. Door ip-camera’s, videoservers en digitale videocamera’s te gebruiken, wordt video overgebracht via een netwerk in plaats van via (analoge) coaxiale kabels. Het systeem is echter ook geschikt gemaakt voor analoge camera’s.

Met de nieuwe generatie kunnen retailers een groot aantal zaken combineren: multiplexing, alarm/gebeurtenisdetectie, audio, tekst en video-opname. Daarnaast kan het systeem gelijktijdig live video, playback video, audio en tekst weergeven, meerdere externe gebruikers hosten, archiveren, zoeken en– dit allemaal terwijl meerdere camera’s opnemen.

“De videobewaking kent momenteel een digitale revolutie met de IP-technologie, die oplossingen mogelijk maakt met een grotere schaalbaarheid, verminderde infrastructuurkosten en een uitgebreide toegankelijkheid”, zegt Kitty van der Sluis, Business Development Manager IP Security van ADT. Hier treft u meer over ADT.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!