Victoria's Secret doet twintig winkels dicht

Victoria's Secret doet twintig winkels dicht

Victoria’s Secret heeft de vergelijkbare omzet in het tweede kwartaal met een procent zien teruglopen. In alleen de winkels kwam de daling op vijf procent uit. De lingerieketen was in het tweede kwartaal goed voor een omzet van 1,7 miljard dollar, zo blijkt uit cijfers van moederbedrijf L Brands.

Victoria’s Secret is van plan om dit jaar twintig winkels te sluiten, meldt cfo Stuart Burgdoerfer. Zes winkels zijn al gesloten in Noord-Amerika, terwijl er plannen zijn om drie nieuwe winkels te openen. Victoria's Secret heeft meer dan duizend winkels. Waar de winkels dichtgaan, is niet bekend.

Het voorheen succesvolle merk Pink is een van de zorgenkindjes van Victoria’s Secret. Denise Landman vertrekt aan het eind van dit jaar als ceo van Pink. Ze wordt opgevolgd door Amy Hauk, die nu bij de Bath & Body Works-tak van L Brands werkt.

De totale omzet van L Brands nam in het tweede kwartaal met ruim acht procent op naar drie miljard dollar. De nettowinst liep echter terug van 138,9 naar 99 miljoen dollar.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends