The TailorMates lanceert pakkencollectie voor vrouwen

The TailorMates lanceert pakkencollectie voor vrouwen

Maatpakkenspecialist The TailorMates heeft voor het eerst een collectie voor vrouwen op de markt gebracht. Daarvoor is een nieuwe afdeling in de Amsterdamse flagshipstore geopend.

Een goed maatpak voor dames is nog lastig te vinden, stelt The TailorMates in een toelichting. Vanwege de lichaamsvormen is het volgens de retailer een uitdaging een pak voor vrouwen te ontwerpen. ‘Dat is een probleem voor veel aanbieders die vermaakte pakken uit het rek aanbieden’.

Een damesmaatpak is bij The TailorMates te koop vanaf 695 euro. De nieuwe collectie wordt donderdag tijdens een zogenoemd ladies only event in de winkel op de Zuidas onder de aandacht gebracht. 

Suitsupply lanceerde vorig jaar al de winkelketen Suistudio, een merk gericht op damespakken. Die formule heeft al winkels in Amsterdam, New York en Shanghai. 

The TailorMates maakte eerder dit jaar al bekend te starten met leasing. De retailer hoopt maatpakken zo toegankelijk te maken voor een groter publiek, waarbij vooral op young professionals op de arbeidsmarkt wordt gemikt.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!