Dekbed Discounter komt met 'Bijenkorf-waardige' eigen lijn

Dekbed Discounter verkoopt voortaan ook zelf ontwikkelde dekbedovertrekken, lakens en kussenslopen. Daartoe is besloten omdat het lastig bleek om bestaande leveranciers uit het hogere segment te binden.

De beddenmarkt is volgens oprichter Niels Verwij conservatief en houdt de prijzen bewust hoog. Dekbed Discounter weigert daaraan mee te doen en houdt zijn prijzen fors lager, wat volgens hem niet wordt gewaardeerd. “Veel leveranciers willen daarom niet met ons samenwerken.” De ontwikkeling van de eigen lijn is mede gebaseerd op onderzoek naar de grootste ergernissen van consumenten bij beddengoed.

Met de nieuwe productielijn onder de naam Presence biedt Dekbed Discounter naar eigen zeggen luxe producten van onder meer linnen en satijn. “De kwaliteit van de materialen laat zich meten met die van bad- en bedtextiel dat bij kwaliteitswinkels als de Bijenkorf wordt verkocht”, aldus Verwij. De eerste zelf ontworpen producten zijn inmiddels in het assortiment opgenomen. Naar verwachting worden er de komende maanden nog tweehonderd modellen toegevoegd, waaronder ook handdoeken en badtextiel. De webwinkel hoopt met zijn eigen lijn een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Dekbed Discounter is naar eigen zeggen de grootste beddengoedwebshop van de Benelux, met twee- tot drieduizend orders per dag. Vorig jaar kwam de omzet uit op zo’n twintig miljoen euro, terwijl dit jaar op een groei van tweehonderd procent wordt gerekend. De etailer verwacht zijn omzet nog jaren achter elkaar te kunnen verdubbelen.
 

Reacties 2


Remi de Jonge 25 okt, 21:34

Ze vergeten alleen even te vertellen dat dekbed discounter zelf eerst de prijzen van hun artikelen heel hoog zet zodat het lijkt of je hoge kortingen krijgt echter je word bedonderd waar je bij staat

http://www.dekbed-discounter.nl/vase.html
van 99,95
voor 29,95

erg geloofwaardig..


Alex Voliére 31 okt, 13:58

Dat geldt voor meer producten, zo ook zijn 3D AIR topdekmatras heeft een inkoop van €22.95 (180x200) een advies verkoop van € 54.95 en zijn prijs is € 64.95 kom gewoon naar een stenen winkel voor een goed advies en vergelijk en je krijgt nog een betere prijs en service.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!