PostNL zet pakketautomaten neer bij Spar

PostNL zet pakketautomaten neer bij Spar

De pakket- en briefautomaat van PostNL is sinds maandag te vinden bij vijf vestigingen van Spar Express. Het is voor het eerst dat de pakketinstallatie bij tankstations is geplaatst.

De automaten zijn te vinden bij de Spar-locaties bij Texaco-tankstations in Den Haag, Tilburg, Geertruidenberg, Almere en Hardinkxveld-Giessendam. Die laatste is gevestigd langs snelweg A15, terwijl de andere in de plaatsen zelf te vinden zijn. De samenwerking met Spar betekent een ‘volgende innovatieve stap’ in de proef met de automaat, zegt business development manager Jean-Luc Otten van PostNL. “We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken.”

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. Inmiddels staan er ruim zestig van deze automaten in Nederland.

PostNL zette eind september voor het eerst een pakketautomaat in een winkel, bij de Haagse boekhandel Paagman. Daar gaat het om een automaat zonder brievenbus, die daar eveneens zijn debuut maakte.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!