BCC neemt drie filialen Harense Smid over

BCC heeft overeenstemming bereikt om drie vestigingen en personeel van de Harense Smid over te nemen. Het gaat om de vestigingen in Barendrecht, Purmerend en Muiden. Eerder was vermeld dat deze vestigingen zouden sluiten.

“De overname past in de expansiefilosofie van BCC. We zien dat er veranderingen optreden in de markt. In de afgelopen jaren zijn we al gegroeid van 23 naar 38 filialen wat onze positie in de markt bevestigt,” aldus Peter Brussel, directeur BCC.

Voormalige Harense Smid klanten kunnen voor hun reparaties zowel binnen als buiten de garantietermijn terecht bij BCC. Dit geldt niet voor klanten die een Harense Smid Service certificaat hebben afgesloten. Zij kunnen hiervoor bij de Harense Smid terecht. Peter Brussel zegt, “De klanten van de Harense Smid hoeven zich geen zorgen te maken, wij zullen de goede service voortzetten.”

Naast deze drie filialen hoopt BCC dit jaar nog een drietal filialen te openen, waardoor het totaal aantal filialen eind 2006 naar verwachting 43 zal bedragen. De ambitie van BCC is om te groeien naar een 70-tal filialen door het hele land.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!