Advertorial: Retail Safari: Retail & shopping malls

Advertorial: Retail Safari: Retail & shopping malls

Winkelcentra die de consument een dagje uit bieden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en winkelconcepten het daglicht zien. Tijdens deze trip op 21 maart bezoeken we de twee nieuwste shopping malls van Nederland. We krijgen een kijkje achter de schermen van deze on Nederlandse malls en staan o.a. we stil bij de ontwikkeling die winkelcentra doormaken om klaar te zijn voor de toekomst. Deskundigen komen aanbod en natuurlijk gaan we veel (nieuwe) winkelconcepten bekijken.

We bezoeken de nieuwste conceptstore in Hoog Catharijne en horen van de center director wat Hoog Catharijne zo speciaal maakt en hoe ze de toekomst zien. Vervolgens gaan we per luxe VIP-bus naar The Mall of the Netherlands in Leidschendam. De Mall is pas in 2020 klaar, de versmarkt is al wel open. Daar krijgen we een  masterclass van Yellow Concepts met als onderwerp ‘van high traffic naar high human locaties’. Aansluitend zullen de center manager van the Mall en de market manager van FRESH! ons de toekomst van dit ambitieuze project schetsen. Uiteraard bezoeken we een aantal mooie concepten en sluiten af met een discussie met een borrel en na het diner gaan we weer terug naar ons startpunt Hoog Catharijne.

Voor RetailTrends-lezers is een beperkt aantal (gratis)plaatsen gereserveerd. Zo kunt u gratis en vrijblijvend kennismaken met Retail Safari. Geef je op door een e-mail te sturen aan: jw@retail-safari.nl. Wie het eerst komt, gaat mee.

Het programma wordt begeleid door Suzanne van Kuijen van Blurring Connections

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in