Decathlon definitief met dc naar Tilburg

Decathlon gaat een nieuw distributiecentrum in Tilburg bouwen. Dat meldt Adriaan Molenschot, directeur van HVBM Vastgoed, aan Omroep Brabant. “Er is een principe-akkoord.”

Vanuit het dc van de Franse sportwinkelketen worden straks de Nederlandse winkels bevoorraad en de internetverkoop georganiseerd. Het pand wordt gevestigd op het voormalig Charlotte Oord-terrein en wordt zo’n veertigduizend vierkante meter groot.  

Het distributiecentrum zou goed zijn voor vierhonderd tot vijfhonderd nieuwe banen. Decathlon zegt hierbij ruimte te bieden voor ouderen die 'wat tijd over hebben' en voor studenten, omdat zij kunnen doorgroeien.

De sportwinkelketen liet vorig jaar al weten dat zijn oog was gevallen op de bouw van een dc in Tilburg. Decathlon deed toen een bod van 1,4 miljoen euro op acht hectare grond op het bedrijventerrein Zwaluwenbunders. De retailer heeft momenteel zestien winkels in ons land, die nu nog vanuit Duitsland en België worden bevoorraad.
 

Reacties 1


Henk Vis 9 apr, 11:31

Er zit wel erg veel in die omgeving qua dc's, ik vraag me af of het daarom lastig of juist makkelijker is om personeel te vinden.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!