Advertorial: Een gespecialiseerde bouwpartner: de sleutel tot succes van uw formule

Advertorial: Een gespecialiseerde bouwpartner: de sleutel tot succes van uw formule

Het is een uitdagende markt voor de retailer. Off- en online zijn verwikkeld in een heftige strijd en moeten tegelijkertijd succesvol samengaan. Shoppers zijn minder trouw en onvoorspelbaar. En meer nog dan prijs en product, is het de relevante beleving die het verschil maakt.

Maar hoe creëer ik relevante beleving voor mijn doelgroep? Hoe vind ik de ideale afstemming van online en offline? En hoe maak ik de combinatie van retail en hospitality? Een antwoord op deze vragen vormt de basis voor het perfecte concept. Wat tenslotte nog onmisbaar is voor het succes van uw formule is het (om)bouwen van bestaande en nieuwe locaties. Snel én binnen budget.

Bulsink begrijpt dat als geen ander. En is al sinds 1928 is de specialist in het bouwen van retail en hospitality projecten voor toonaangevende merken in Europa. Terwijl u zich kunt richten op het succesvol maken en houden van uw formule, is Bulsink de partner die ontzorgt. Bulsink neemt de realisatie van het gehele bouwproces voor u uit handen. In het voortraject wordt u ondersteund bij locatieonderzoek en vergunningaanvragen. Na oplevering staat het service- en calamiteitenteam tot uw beschikking.

Met het geloof dat het altijd sneller kan streeft Bulsink naar de beste oplossing. Bulsink neemt samen met haar opdrachtgevers de verantwoordelijkheid en bouwt, ontzorgt én inspireert. Een digitaal projectmanagement systeem gecombineerd met on site camera’s en real time overleg geven rust en overzicht voor het gehele projectteam.  Samen bouwt Bulsink zo aan succesformules die het verschil maken.

Bulsink is trotse partner van Rituals, Five Guys, Levi’s, Boots, T-Mobile, Riverwoods, Brocacef, Ace & Tate, Skechers, Kwalitaria, Eden Hotels, Oogwereld, Hugo Boss, Subway, Hema, Starbucks.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Bulsink voor uw formule? Neem contact op via commercie@bulsink.nl of bel +31(0)40 280 89 19 en vraag naar Jessie van der Steen of Antoine Bulsink.

Voor inspiratie check de website bulsink.nl.

Reacties

Laatste nieuws









RetailTrends