Wish heeft distributiecentrum in Nederland

Wish heeft distributiecentrum in Nederland

Het tweede distributiecentrum in Europa van online marktplaats Wish bevindt zich in Amsterdam. Het dc is sinds eind vorig jaar in gebruik, maar het bestaan wordt pas nu door de etailer bevestigd.

Van een distributiecentrum in onze hoofdstad past bij de strategie om dichter bij lokale handelaren te zitten en daarmee ook de continentale sneller te bedienen, meldt Exciting Commerce. Het andere distributiecentrum van Wish is gevestigd in Tallinn in Estland. Vanuit dat dc worden achttien landen bediend, vanuit ons land 21.

Wish behoort tot de vijf populairste shoppingapps in Nederland, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Het Amerikaanse platform sloot onlangs een investeringsronde af, waarmee het zijn waarde verhoogde tot omgerekend zo’n tien miljard euro.

Reacties

ik heb een eerdere betaling gedaan voor een lunix drive maar ik hen verder niets meer vernomen

Geplaatst door kees van merrienboer op 10 september 2019 om 15:50

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends