Wish heeft distributiecentrum in Nederland

Wish heeft distributiecentrum in Nederland

Het tweede distributiecentrum in Europa van online marktplaats Wish bevindt zich in Amsterdam. Het dc is sinds eind vorig jaar in gebruik, maar het bestaan wordt pas nu door de etailer bevestigd.

Van een distributiecentrum in onze hoofdstad past bij de strategie om dichter bij lokale handelaren te zitten en daarmee ook de continentale sneller te bedienen, meldt Exciting Commerce. Het andere distributiecentrum van Wish is gevestigd in Tallinn in Estland. Vanuit dat dc worden achttien landen bediend, vanuit ons land 21.

Wish behoort tot de vijf populairste shoppingapps in Nederland, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Het Amerikaanse platform sloot onlangs een investeringsronde af, waarmee het zijn waarde verhoogde tot omgerekend zo’n tien miljard euro.

Reacties

ik heb een eerdere betaling gedaan voor een lunix drive maar ik hen verder niets meer vernomen

Geplaatst door kees van merrienboer op 10 september 2019 om 15:50

Ook ik heb een bestelling geplaatst en wel op 13 januari en betaald. Daarna heb ik niets meer gehoord. Wordt ik door u bedrogen of kan mijn bestelling nog verwachten?

Geplaatst door Jo Ploum op 17 januari 2020 om 10:15

Als ik geen reactie krijg op mijn mail waarschuw ik iedereen; kOOP. BESTEL EN BETAAL NIETS bij Wish, want je bent je geld kwijt en ontvangt niks.

Geplaatst door Jo Ploum op 17 januari 2020 om 10:25

Laatste nieuws

RetailTrends