Woensdag 23 oktober vindt Lightspeed Connect plaats, het grootste Omnichannel event in de Benelux. Of je als retailer een fysieke winkel hebt, een webshop runt, of een omnichannel aanpak hebt, op Connect19 ontdek je hoe je de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Laat je inspireren op Connect19
Retail is een uitdagend vakgebied waarin je van alle markten thuis moet zijn om je onderneming te laten slagen en groeien. Lightspeed Connect helpt je hierbij. 23 oktober ligt de focus op de volgende 4 onderwerpen:

  • Marketing – Leer meer over hoe je zowel online als offline optimaal kunt communiceren met je klanten.
  • Technology – Hoe ziet de toekomst van retail eruit en wat voor technologie moeten retailers implementeren om niet achter te blijven?
  • Omnichannel – Leer hoe je jouw omnichannel-strategie succesvol op kunt zetten.
  • Experience – Ontdek hoe je een gepersonaliseerde en klantgerichte winkelervaring creëert.

Verschillende sprekers delen op basis van deze onderwerpen hun ervaringen, tips en inzichten. Onder andere Danny ten Nijenhuis, co-founder van The Phone Lab, e-Commerce consultant Gerben Schoneveld van PostNL en David Bruce, Global Channel Partner Segment Lead bij PayPal bespreken hun interpretatie van ondernemerschap en hoe zij de dagelijkse uitdagingen het hoofd bieden. 

En er is meer...
Naast deze inspirerende en leerzame presentaties staan er verschillende Lightspeed Partners klaar om je te helpen bij het vinden van de beste tools voor jouw onderneming. Experts delen tips over hoe je met behulp van technologie net dat streepje voor kunt hebben op andere retailers. Nieuwsgierig naar deze software? Probeer de allernieuwste versie uit bij de demo stand. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Kom ook naar Connect19
Wil jij jouw onderneming laten groeien of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Bestel hier je tickets voor Connect19 met 25% korting, speciaal voor leden van RetailTrends! Dit is de laatste week dat je tickets kunt bestellen, dus denk er niet te lang over na. 

Tot op Connect! 

Wat: Lightspeed Connect
Waar: Jaarbeurs (Supernova zaal), Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland
Wanneer: woensdag 23 oktober 2019, 9:30 – 20:00 uur.
Voertaal: Nederlands, met enkele sessies in het Engels.