Het beste van RetailTrends: week 45

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Hoe Zalando technologie inzet om het retourprobleem aan te pakken
Een derde van de vele retourzendingen bij Zalando is maatgerelateerd. Dat moet anders, vindt Zalando’s senior product manager en data specialist Humberto Corona. We vroegen hem hoe hij technologie inzet om dit probleem aan te pakken. 

Zo wil Jumbo het aanpakken in België
Acht jaar na Albert Heijn is ook Jumbo afgedaald naar België. In Pelt, vlak over de grens bij Valkenswaard, is deze woensdag het eerste filiaal geopend. Hoe gaat Jumbo het aanpakken in België? RetailTrends was bij de presentatie van de winkel in Pelt.

De hele wereld aan de pepernoot, dat is het doel van Van Delft
Zeven miljard pepernoten. Zoveel schijnen we er met z’n allen jaarlijks op te eten. Het verbaast dan ook niet dat de pepernotenwinkels van Van Delft een succes zijn. Directeur en eigenaar Oscar de Lange praat ons bij en spreekt zijn ambitie uit: de hele wereld aan de pepernoot.

Hoe Domino's 'huwelijksproblemen' overwint en verder groeit
Domino’s Pizza is alweer dertig jaar aanwezig in Nederland en is daarmee een van de oudste nog actieve bezorgketens. We spraken Misja Vroom, sinds vorig jaar ceo van de Benelux-tak, over de toekomstige groeimogelijkheden, grote concurrent New York Pizza en het recente conflict met een grote groep franchisenemers.

Neem een duik in de techtoekomst
Robots, machine learning, AI, VR. Er komt nogal wat op retailers af als het om technologie gaat, en tijdens What’s Next in Retail Tech kwam het allemaal aan bod. Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk liep in sneltreinvaart door de komende honderd jaar. Zijn toekomstvisie in vijf quotes.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!